ΟΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΜΑΣ

dr. Δερμισιάδου Ελευθερία

Η δρ. Δερμισιάδου Ελευθερία είναι χειρουργός ζωών συντροφιάς με πολυετή εμπειρία και ιδιαίτερο αντικείμενο τη χειρουργική των μαλακών ιστών. Αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το 2011 και συνέχισε με τη διετή μετεκπαίδευσή της στη Χειρουργική Κλινική. Το 2014 ανέλαβε το διδακτορικό της με τίτλο «Η χρήση των μυοδερματικών κρημνών στα οπίσθια άκρα της γάτας», το οποίο και ολοκλήρωσε αριστεύοντας. Σαν ερευνητής έχει ασχοληθεί με την επανορθωτική χειρουργική και την κάλυψη εκτεταμένων ελλειμμάτων δέρματος, την πορεία της οστεοπόρωσης, τη χειρουργική του πνεύμονα κ.α.. 

Συνεργάζεται με κλινικές και κτηνιατρεία της Αττικής και άλλων περιοχών της Ελλάδας, αναλαμβάνοντας απαιτητικά χειρουργεία. 

  Μέχρι τις αρχές του 2022 η Αθήνα αποτελούσε τη βάση της, όμως η αγάπη της για τη Θεσσαλονίκη την έφερε κοντά μας.

Χειρουργεία στο κτηνιατρείο ζώων συντροφιάς

Με μεγάλη μας χαρά, η δρ. Δερμισιάδου Ελευθερία μαζί με τον δρ. Κιόση Γεώργιο και την ομάδα του κτηνιατρείου ζώων συντροφιάς, θα αναλαμβάνουν περίτεχνα και απαιτητικά χειρουργεία στην κτηνιατρική κλινική μας. Χειρουργεία σε σκύλους και γάτες,  θα πραγματοποιούνται στη σύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη χειρουργική αίθουσα μας, με σκοπό οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων στη Βόρεια Ελλάδα (και όχι μόνο) να εξυπηρετούνται και να τους παρέχεται υψίστης ποιότητας διαχείριση.

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕ ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ

ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΣΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ

vet

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΡΔΙΑΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ

veterinary

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ

ΧΕΙΡΟΡΓΕΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ ΣΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ

vet αντίγραφο

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΔΟΚΡΙΝΙΚΟΥ

ΧΕΙΡΟΥΡΙΚΗ ΕΝΔΟΚΡΙΝΙΚΟΥ ΣΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΑΡΤΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ

Για οποιοδήποτε πρόβλημα στο κατοικίδιό σας που απαιτεί χειρουργική αντιμετώπιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την χειρουργική ομάδα του κτηνιατρείου μας.

Χαρά μας να σας καθοδηγήσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας!

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

Στο κτηνιατρείο μας υπάρχει πλήρως εξοπλισμένη χειρουργική αίθουσα

Ο δρ Κιόσης Γεώργιος και η δρ Δερμισιάδου Ελευθερία συνεργάζονται και αναλαμβάνουν πληθώρα χειρουργικών επεμβάσεων, όπως διόρθωση στενομένων μυκτήρων, λοβεκτομή πνεύμονα.

Επιπλέον, αναλαμβάνονται ορθοπαιδικές επεμβάσεις όπως δυσπλασία ισχίου, κατάγματα, εξαρθήματα, δυσπλασία επιγονατίδας,  προηβική συμφισιόδεση, τενοντοτομές κ.α.

 Επιπροσθέτως διευθετούνται χειρουργεία μαλακών μορίων όπως στειρώσεις, πυομήτρα, καισαρική, χειρουργεία εντέρου σκύλου και γάτας, διάταση και στροφή στομάχου (GDV), διαφραγματοκήλη σκύλου και γάτας, σπληνεκτομή, εξαίρεση νεοπλασμάτων, κρημνοί δέρματος, βλεφαροπλαστική, προβολή αδένα τρίτου βλεφάρου (Cherry Eye), οφθαλμολογικά, κ.α.

Επικοινωνήστε με την κτηνιατρική κλινική μας για να σας λύσουν την κάθε απορία όπως και να σας καθοδηγήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση στην αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας κατοικίδιων.