ΟΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΜΑΣ

Κτηνιατρείο Ζώων Συντροφιάς

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

Στο κτηνιατρείο μας υπάρχει πλήρως εξοπλισμένη χειρουργική αίθουσα με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, κατάλληλη για κάθε είδους χειρουργική επέμβαση στα ζώα συντροφιάς.

Ο δρ Κιόσης Γεώργιος και η δρ Δερμισιάδου Ελευθερία συνεργάζονται και αναλαμβάνουν πληθώρα χειρουργικών επεμβάσεων, με σκοπό οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων στη Βόρεια Ελλάδα (και όχι μόνο) να εξυπηρετούνται και να τους παρέχεται υψίστης ποιότητας διαχείριση.

xeirourgeia_zwwn_syntrofias_ktiniatreio_thessaloniki_ktiniatriki_kliniki
314810766_418007783878956_7149033101244001610_n

Συνεργάζεται με κλινικές και κτηνιατρεία της Αττικής και άλλων περιοχών της Ελλάδας, αναλαμβάνοντας απαιτητικά χειρουργεία.

κτηνιατροσ χειρουργοσ

dr. Δερμισιάδου Ελευθερία

Η δρ. Δερμισιάδου Ελευθερία είναι χειρούργος ζωών συντροφιάς με πολυετή εμπειρία και ιδιαίτερο αντικείμενο τη χειρουργική των μαλακών ιστών. Αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το 2011 και συνέχισε με τη διετή μετεκπαίδευσή της στη Χειρουργική Κλινική. Το 2014 ανέλαβε το διδακτορικό της με τίτλο «Η χρήση των μυοδερματικών κρημνών στα οπίσθια άκρα της γάτας», το οποίο και ολοκλήρωσε αριστεύοντας. Σαν ερευνητής έχει ασχοληθεί με την επανορθωτική χειρουργική και την κάλυψη εκτεταμένων ελλειμμάτων δέρματος, την πορεία της οστεοπόρωσης, τη χειρουργική του πνεύμονα κ.α..
Μέχρι τις αρχές του 2022 η Αθήνα αποτελούσε τη βάση της, όμως η αγάπη της για τη Θεσσαλονίκη την έφερε κοντά μας.

Στόχος μας η άρτια διαχείρηση περιστατικών

Για οποιοδήποτε πρόβλημα στο κατοικίδιό σας που απαιτεί χειρουργική αντιμετώπιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την χειρουργική ομάδα του κτηνιατρείου μας.

Χαρά μας να σας καθοδηγήσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας!

 

ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΣΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ

vet

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΡΔΙΑΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ

veterinary

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ ΣΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ

vet αντίγραφο

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΔΟΚΡΙΝΙΚΟΥ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΔΟΚΡΙΝΙΚΟΥ ΣΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ

Στο κτηνιατρείο μας υπάρχει πλήρως εξοπλισμένη χειρουργική αίθουσα

Ο δρ Κιόσης Γεώργιος και η δρ Δερμισιάδου Ελευθερία συνεργάζονται και αναλαμβάνουν πληθώρα χειρουργικών επεμβάσεων, όπως διόρθωση στενομένων μυκτήρων, λοβεκτομή πνεύμονα.

Επιπλέον, αναλαμβάνονται ορθοπεδικές επεμβάσεις όπως δυσπλασία ισχίου, κατάγματα, εξαρθρήματα επιγονατίδας,  προηβική συμφισιόδεση, τενοντοτομές, αποκατάσταση ρήξης πρόσθιου χιαστού κ.α.

Επιπροσθέτως διευθετούνται χειρουργεία μαλακών μορίων όπως στειρώσεις, πυομήτρα, καισαρική, χειρουργεία εντέρου σκύλου και γάτας, διάταση και στροφή στομάχου (GDV), διαφραγματοκήλη σκύλου και γάτας, σπληνεκτομή, εξαίρεση νεοπλασμάτων, κρημνοί δέρματος, βλεφαροπλαστική, προβολή αδένα τρίτου βλεφάρου (Cherry Eye), οφθαλμολογικά, κ.α.

Επικοινωνήστε με την κτηνιατρική κλινική μας για να σας λύσουν την κάθε απορία όπως και να σας καθοδηγήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση στην αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας των κατοικιδίων σας. 

για οποιαδήποτε απορία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Με μεγάλη μας χαρά, η δρ. Δερμισιάδου Ελευθερία μαζί με τον δρ. Κιόση Γεώργιο και την ομάδα του κτηνιατρείου ζώων συντροφιάς, θα αναλαμβάνουν περίτεχνα και απαιτητικά χειρουργεία στην κτηνιατρική κλινική μας. Χειρουργεία σε σκύλους και γάτες, θα πραγματοποιούνται στη σύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη χειρουργική αίθουσά μας, με σκοπό οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων στη Βόρεια Ελλάδα (και όχι μόνο) να εξυπηρετούνται και να τους παρέχεται υψίστης ποιότητας διαχείριση.

Social Profiles

FAQs

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε ή να μας στείλετε mail, ώστε να συζητήσουμε την περίπτωσή σας, διότι κάθε περιστατικό είναι μοναδικό.

Στο κτηνιατρείο μας αναλαμβάνουμε χειρουργεία σε γάτες, σκύλους και κουνέλια.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2315 534131 ή να μας στείλετε mail στο ktiniatreiovet@gmail.com

Μπορείτε να μας καλέσετε 24/7. Προσοχή, 23:00 με 9:00 το πρωί και τις αργίες θα μας βρείτε στην γραμμή επειγόντων μας: 6955 508 522